Hoe kun je mij helpen?

Ben je enthousiast over jouwbekkentherapeut en wil je me helpen jouwbekkentherapeut te laten groeien. Dat kan!

 • Deel mijn blogs en Facebook posts

  Deel mijn berichten zodat de informatie verder verspreid wordt.

 • Wordt affiliate

  Verspreid via jouw unieke code de informatie van jouwbekkentherapeut.nl.
  En ontvang van mij een beloning als daar een verkoop uit komt. MELD JE HIER AAN.

 • Geef je commentaar

  Geef je commentaar op mijn blogs en vergroot daarmee je eigen zichtbaarheid.

Deel mijn blogs en Facebook posts

 • Door te delen vergroot je de bekendheid van jouwbekkentherapeut.nl
 • Door te delen laat je zien waar bekken(oefen)therapie voor staat.
 • Door te te delen laat je zien dat er wat aan bekkenbodemklachten te doen is.

Geef je commentaar op mijn blogs

 • Hoe meer commentaren hoe waardevoller de informatie van het blog wordt. Zo kan er zelfs een situatie ontstaat dat er meer waarde staat in de commentaren dan in mijn blog zelf.
 • Geef vanuit jouw expertise jouw mening en commentaar. Mijn blog wordt door vele vrouwen gelezen en zo vergroot je jouw bekendheid als therapeut. Zet ook gerust je praktijknaam en adres onder je bericht. Dit is een mooie kans om jouw kennis te delen.

Affiliate worden

 • Wellicht nog onbekend voor jou maar een mooie kans om mij te helpen en zelf ook nog wat te verdienen.
 • Bij affiliate marketing krijg je een unieke code. Deze code gebruik je in je mails/berichten/facebook/website etc. als je het over jouwbekkentherapeut.nl hebt. Elke keer dat er iemand via jouw unieke code op de link klikt wordt geregistreerd. Mocht er dan binnen 365 dagen een verkoop van mijn training plaats vinden dan geef ik jou daar een beloning voor!
 • Meld je aan via deze link en maak een account aan. Je komt dan op een welkomstpagina waar ik je nogmaals help met de te nemen stappen. Vul al je gegevens in, ook je bankgegevens want die heb ik nodig om jou uit te betalen als er een verkoop is.