Gratis Bekkenbodemtherapie mannen

Doe mee met de GRATIS bekkentherapie voor mannen, en krijg praktische tips en oefeningen in je mailbox, die je direct kunt toepassen.

Vul hieronder je naam en e-mail adres in, en ontvang direct de eerste video in je mailbox.

Geen titel(Vereist)
Geen titel(Vereist)

Ik heb beroepsgeheim. Je gegevens zijn dus veilig.
Door je aan te melden ontvang je tevens mijn wekelijkse tips en adviezen voor een gezonde bekkenbodem.

Herken je dit?

Steeds maar aandrang om te plassen, een slappe plasstraal, pijn in stuitje, balzak of onderbuik. Of heb je urineverlies na een prostaat operatie. Of wellicht krijg je binnenkort een operatie aan de prostaat?

Dan ben je nu op de juiste plek!
Met mijn online bekkenbodemtherapie bied ik je professionele hulp, die je gewoon thuis kunt volgen.

Neem nu de eerste stap, en meld je aan voor de GRATIS bekkenbodemtherapie voor mannen.

Wat ga je ontdekken in de GRATIS bekkenbodemtherapie (met uitleg in vier video’s, direct in je mailbox)?

 • Waarom mannen vooral een te gespannen bekkenbodem hebben met daardoor pijn, plasklachten of erectiestoornissen tot gevolg.

 • Wat is een juist plasgedrag, en hoe vaak moet je eigenlijk plassen? (Een echte eye opener! Met deze adviezen heb je direct minder aandrang)

 • Wat heeft de prostaat met plasklachten te maken? (Ik leg het je uit)

 • Hoe zorg je ervoor dat je NA een prostaatoperatie zo snel mogelijk van urineverlies af bent.

 • Wat is een juiste houding tijdens het ontlasten, en hoe krijg je de ontlasting op gang (inclusief ultieme tip tegen obstipatie!)

 • Met praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn!

 • Alle video’s staan online, dus gemakkelijk thuis te bekijken.

Harald – Cijfer 10 (ontspan gedaan)
Mijn bekkenbodem is een stuk minder gespannen en ook minder pijnlijk. Mijn aandrang om vaak te moeten plassen is in mijn dagelijkse werk (ik ben loodgieter) ook minder en in mijn vrije tijd als ik meer rust heb weer zo goed als normaal Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ga er verder aan werken zodat ik in mijn dagelijks werk er ook meer rekening mee ga houden.”

“Beste Yildiz, het gaat goed! Na de eerste paar video’s doe ik nu in de avond in bed voor ik ga slapen training van de bekkenbodemspieren. Daarnaast was jouw uitleg over plasgedrag, het functioneren van de blaas en het reageren op plotselinge aandrang (rustig aan, geen paniek) al zo behulpzaam, dat de situatie al heel erg verbeterde.”

“Beste Yildiz, Ik ben echt super blij met de filmpjes, en de uitleg. Ik oefen hierdoor weer meer.
Deze hebben een betere uitleg dan bij mijn bekkenfysio.”

“ Ik heb de vier video’s uit belangstelling bekeken. Ik ben een andere plashouding gaan aannemen en hoef veel minder te plassen. Mijn ‘probleempje’ is al opgelost. Hartelijk dank voor de video’s. Groeten Fred ”

Yildiz van der Zijden

Al ruim 25 jaar werkzaam als oefentherapeut Cesar en bekkenoefentherapeut. En met haar online bekkenbodemtherapie heeft ze al honderden mannen en duizenden vrouwen succesvol geholpen.

Met een warm hart voor haar patiënten en vanuit de noodzaak dat er teveel vrouwen (en mannen) onnodig blijven doorlopen met urineverlies, heftige aandrang of een verzakking richtte ze Jouwbekkentherapeut op.

“Ik help je graag je lichaam weer onder controle te krijgen, zodat aandrang, moeizaam plassen of urineverlies voor altijd verleden tijd zijn.”

Ben jij er klaar voor om die aandrang, pijn of urineverlies te stoppen ?!

Yildiz van der Zijden

Start vandaag nog met de GRATIS bekkenbodemtherapie!

Vul je gegevens in en ontvang de GRATIS bekkenbodemtherapie voor mannen.
In 4 video’s, die je via e-mail krijgt, leer je hoe je aandrang, pijn of urineverlies kunt verhelpen.

  Al honderden mannen en meer dan 17.683 vrouwen gingen je voor!

 • Tips zijn meteen toepasbaar
 • Praktisch en duidelijk
 • Professioneel en vertrouwd
 • De meeste deelneemsters melden direct klachten vermindering

Meld je NU aan, en zet de eerste stap naar professionele hulp.

Geen titel(Vereist)
Geen titel(Vereist)

Ik heb beroepsgeheim. Je gegevens zijn dus veilig.
Je ontvangt tevens mijn wekelijkse tips en adviezen voor een gezonde bekkenbodem.

© Copyright - Jouwbekkentherapeut.nl